Η “τόλμη και γοητεία” του Ρόμπιν Λουντ!

Η “τόλμη και γοητεία” του Ρόμπιν Λουντ!

Δίπλα του έβλεπε ένα οικοδόμημα να καταρρέει μέρα με την ημέρα, τους πάντες να προσπαθούν να την.. κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια για να σώσουν την καριέρα τους, εκείνος όμως προτίμησε τον δύσκολο δρόμο, μένοντας στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρόμπιν Λουντ είναι από τις μεγαλύτερες σταθερές του “τριφυλλιού”, ένας παίκτης που χαίρεται κάθε προπονητής να έχει στο ρόστερ του και να δουλεύει μαζί του, πιστός στρατιώτης από τους λίγους και με προσφορά στο χορτάρι. Για τον σημερινό Παναθηναϊκό, αποτελεί ευτύχημα που τον έχει στο δυναμικό του.

Στη Λάρισα ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, η εμφάνισή του “σφραγίστηκε” με το γκολ της νίκης στην AEL FC Arena, ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνηθίζει να λέει στους συνεργάτες του “μακάρι να είχα 11 Λουντ”. Δεν πιάνει σε κάθε ματς απόδοση υψηλού επιπέδου ο 25χρονος Φινλανδός, αλλά είναι πάντα συνεπής, δεν γκρινιάζει ποτέ στον κόουτς, μπορεί να αξιοποιηθεί σε πολλές θέσεις, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στα αποδυτήρια. Κι όλα αυτά, στις δύσκολες στιγμές του Παναθηναϊκού εκτιμώνται ακόμη περισσότερο και από τον προπονητή και από τους διοικούντες…

Ο Φινλανδός μέσος είχε την τόλμη να μείνει σε αυτόν τον πληγωμένο Παναθηναϊκό και αν μη τι άλλο έχει τη… γοητεία του το πείσμα του να μείνει στα δύσκολα και να παλέψει, όταν όλοι στοιχημάτιζαν ότι θα ακολουθήσει τον δρόμο των περισσοτέρων ξένων και θα φύγει.

Ο Λουντ, ο οποίος τον Αύγουστο του 2013 είχε ανταμώσει με τον Ρον Μος, τον γνωστό σε όλους, Ριτζ Φόρεστερ, που πρωταγωνιστούσε στην σαπουνόπερα, “Τόλμη και Γοητεία” και μάγευε τα γυναικεία πλήθη με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό του, την στεντόρεια φωνή του και τα συνεχή “φύγε εσύ, έλα εσύ” με τη Μπρουκ Λόγκαν και την Τέιλορ Χέιζ. Αφού βέβαια πρώτα είχε πεθάνει ο μεγάλος του έρωτας, η Καρολάιν.

1288591059741

Ο “Ριτζ” είχε ταξιδέψει στο Ελσίνκι εκείνες τις μέρες και είχε βρεθεί στο γήπεδο, όπου αγωνιζόταν η Ελσίνσκι και με τη Χόνκα και επικράτησε με 4-2. Σε εκείνο το ματς, ο 20χρονος τότε Λουντ, ο οποίος έκανε τα πρώτα του βήματα και προσπαθούσε να καθιερωθεί, έκανε τρομερή εμφάνιση και σημείωσε χατ-τρικ. Ήταν η αρχή για μια σαφώς καλύτερη καριέρα που ακολούθησε για τον ίδιο.

Μάλιστα, σε εκείνο το ματς ο Ρον Μος βράβευσε τον Λουντ και η ομάδα του είχε προσπεράσει την αντίπαλό της στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, που στο τέλος ήρθε με 12 βαθμούς διαφορά! Ο Ριτζ είχε δει την μοναδική παράσταση του Λουντ από κοντά.

Βλέποντάς τους δίπλα δίπλα, θα μπορούσε να είναι ο μικρότερός του αδελφός στο σίριαλ, ο Θορν Φόρεστερ. Ναι, εκείνος που παραμέρισε την κόντρα της οικογένειάς του με τον αντίπαλο οίκο μόδας της Σάλι Σπέκτρα και παντρεύτηκε την κόρη της, Μέισι. Σαν τον Λουντ ένα πράγμα, που άφησε στην άκρη τις δυσκολίες και έμεινε στο “πράσινο καράβι” μέχρι το τέλος!

Η δική του “Τόλμη και “Γοητεία”…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *