Στα παλιά του λημέρια επέστρεψε ο Γιώργος Πολυχρονίου. Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός βρέθηκε στον «Τροχό της Τύχης» σε ένα διαφορετικό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης, παρουσίασε ένα συγκινητικό επεισόδιο αφιερωμένο σε έναν ιερό σκοπό.

Στο πλατό του γνωστού και μακροβιότερου τηλεπαιχνιδιού της ελληνικής τηλεόρασης, βρέθηκαν οι τρεις παλιοί παρουσιαστές του Γιώργος Πολυχρονίου, Παύλος Χαϊκάλης και Γιάννης Κουτράκης για να ενισχύσουν το κοινωνικό έργο του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» εδώ και 30 χρόνια.

Ο Γιώργος Πολυχρονίου επέστρεψε στον «Τροχό της Τύχης»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης υποδέχτηκε με τρακ τους τρεις παλιότερους παρουσιαστές του «Τροχού» με τον Γιώργο Πολυχρονίου να λέει την επική ατάκα «Εκατομύυυυρια!!!».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δείτε περισσότερα νέα και κουτσομπολιά στο rouxokosmima.gr.

 

Γιάννης Διβράμης

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την <strong><a href="https://paramarketing.gr/">ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ</a></strong>, το <a title="SEO" href="https://paramarketing.gr/"><strong>SEO</strong></a> και τα social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *