Ο Κύργιος ενδιαφέρεται για το μέλλον του τένις

Ο Νικ Κύργιος ενδιαφέρεται για το μέλλον του τένις, θέλει να το δει να αναπτύσσεται, να προοδεύει, να βρίσκει νέο και διαφορετικό κοινό. Εν ολίγοις, στη νέα εποχή το άθλημά του να μην μείνει πίσω από τις εξελίξεις..

“Όλοι είναι τόσο ανήσυχοι για το πώς θα μείνουν οι φανς στο παιχνίδι, αλλά προσωπικά πιστεύω πως χρειάζεται να φέρουμε στο παιχνίδι ένα νέο και διαφορετικό κοινό. Αν κοιτάξετε τα αμερικανικά αθλήματα, όπως το NBA και το NFL, είναι τόσο συναρπαστικά. Το κάνουν με τον σωστό τρόπο και απολαμβάνω να φέρνω τόσους νέους fans στο άθλημα. Είναι ένας απ’ τους στόχους μου αυτός, θέλω να αναπτυχθεί το τένις. Έχει πολλά περιθώρια για να αναπτυχθεί”, ανέφερε ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός.

“Βλέπω πως όλοι οι νέοι παίκτες έχουν διαφορετικές προσωπικότητες. Αν αυτοί που ελέγχουν την αγορά, τους αξιοποιήσουν και εμείς συνεχίσουμε να παίζουμε αυτό το τένις που ψυχαγωγεί τον κόσμο, μπορεί να γίνει ένα πολύ ωραίο άθλημα”, σχολίασε ακόμα ο Κύργιος.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Γιάννης Διβράμης

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την <strong><a href="https://paramarketing.gr/">ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ</a></strong>, το <a title="SEO" href="https://paramarketing.gr/"><strong>SEO</strong></a> και τα social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *