Οριστικό: και ξένοι διαιτητές από την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα

Σε δεύτερο πλάνο και σε γενικότερη κουβέντα συζητήθηκε το θέμα της αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος στη συνάντηση που είχαν στην διάρκεια της Τετάρτης ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, με τους εκπροσώπους της UEFA μεταξύ αυτών και τον διευθυντή ομοσπονδιών της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Ζόραν Λάκοβιτς αλλά και τον επικεφαλής Διεύθυνσης του τομέα Εθνικών Ομοσπονδιών στην UEFA, Άντζελο Ρηγόπουλο.

Οι δυο απεσταλμένοι της UEFA ουσιαστικά ήταν αυτοί που ενημέρωσαν τον Υφυπουργό για τις επαφές που είχαν με την ΕΠΟ και τις αποφάσεις που πάρθηκαν. Η σημαντικότερη είναι ότι η ΕΠΟ θα περάσει κανονισμό που θα δίνει άδεια στον πρόεδρο της ΚΕΔ, τον Μέλο Περέιρα εν προκειμένω, να μπορεί να φέρνει ξένους διαιτητές για κάποια παιχνίδια της Super League, πιθανότατα στα ντέρμπι σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Επίσης του μετέφεραν πως θα μπει τουλάχιστον ένα ακόμα μέλος στην ΚΕΔ, ξένος, και πως η σύνθεση της την επόμενη σεζόν θα είναι διαφορετική.

Ακόμα στην κουβέντα των τριών ανδρών τέθηκε επί τάπητος και το θέμα του νέου τοποτηρητή που θα μπει από την FIFA/UEFA.

Το θέμα της αναδιάρθρωσης που ήθελε να συζητήσει εκτενώς ο Υφυπουργός Αθλητισμού δεν συζητήθηκε με λεπτομέρειες και αποφασίστηκε στην επόμενη παρουσία των εκπροσώπων της UEFA στην Αθήνα να γίνει εκτενέστερη συζήτηση.

Είναι γεγονός πάντως πως όσο περνούν οι μέρες και δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο όλο και πιέζουν τα χρονικά περιθώρια.

Δείτε περισσότερες ειδήσεις και θέματα σπορ και στοίχημα:

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

[vc_row][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Γιάννης Διβράμης

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την <strong><a href="https://paramarketing.gr/">ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ</a></strong>, το <a title="SEO" href="https://paramarketing.gr/"><strong>SEO</strong></a> και τα social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *