Η νέα UltraFine Ergo της LG έχει έναν μοναδικό στην αγορά βραχίονα που τιμήθηκε με το βραβείο καινοτομίας στην πρόσφατη έκθεση τεχνολογίας CES 2020.

Πρόκειται για ένα 32 ιντσών και μόνιτορ που πιάνει με σφιγκτήρα στο γραφείο για να προσφέρει μια πρωτόγνωρη ευελιξία. Δεν υπάρχει δηλαδή θέση που να μην μπορεί να πάρει.

Όσο για τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, μιλάμε για refresh rate στα 60Hz, υποστήριξη FreeSync και στοιχεία που αγαπούν πολύ οι gamers.

Το απόλυτα εργονομικό μόνιτορ για τον gamer και τον επαγγελματία

Ακόμα και θύρα USB-C έχει για να φορτίζει το laptop, αλλά και θύρες HDMI και DisplayPort.

Η UltraFine Ergo δεν είναι μάλιστα προσανατολισμένη στα προϊόντα της Apple, όπως οι προκάτοχοί της. Δεν έχει δηλαδή Thunderbolt 3. Η ίδια η LG την προωθεί μάλιστα με συσκευές που τρέχουν με Windows στα δελτία Τύπου της.

Το απόλυτα εργονομικό μόνιτορ για τον gamer και τον επαγγελματία

Είναι η βάση της φυσικά αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις και τα βραβεία, παρέχοντας μια καινοφανή εργονομία στις θέσεις που μπορεί να πάρει. Η γωνία περιστροφής της αγγίζει τις 280 μοίρες, επιτρέποντας ρυθμίσεις ύψους, απόστασης και γωνίας.

Το απόλυτα εργονομικό μόνιτορ για τον gamer και τον επαγγελματία

Όσο για την εικόνα της, παραμένει σε κορυφαίο επίπεδο, κληρονομιά της UltraFine σειράς που έκανε την LG ξανά διάσημη στον gaming κόσμο…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Γιάννης Διβράμης

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την <strong><a href="https://paramarketing.gr/">ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ</a></strong>, το <a title="SEO" href="https://paramarketing.gr/"><strong>SEO</strong></a> και τα social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *